Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Reiniging

Lait demaquillant

Een milde reinigingsmelk voor de normale tot droge huid op basis van zoete amandelolie, vitamine E en allantoïne.

Zoete amandelolie reguleert de doorlaatbaarheid van de huidbarrière, heeft goede hydraterende eigenschappen, emulgeert en verwijdert make-up, veroorzaakt geen verstopping van de kanalen van de talgklieren en voorkomt huidirritatie en peeling.
Allantoïne verzacht, hydrateert, bevordert de regeneratie van de huid, blokkeert ontstekingsprocessen.

Vitamine E heeft een antioxiderende werking, voedt de huid.
Azuleen kalmeert, verlicht irritatie en roodheid.

Toepassing: breng melk aan op het gezicht en de hals, masseer zachtjes, spoel af.

Solution Equilibrante

Een tonic op basis van fruitextracten die kalmeert, herstelt, hydrateert de huid, egaliseert de pH na het verwijderen van make-up, geeft de huid zachtheid en zachtheid. Vitaminen A, E, C in de samenstelling van het citroenextract beschermen de huid betrouwbaar tegen vrije radicalen, verbeteren de structuur en bevorderen de verjonging. Allantoïne, linolzuur, sorbitol, die deel uitmaken van de lotion, hydrateren de huid diep, bevorderen wondgenezing, creëren omstandigheden die transepidermaal waterverlies voorkomen, en hydrateren en genezen de huid. Propyleenglycol zorgt voor diep transport van niacine, dat weefselademhaling, microcirculatie activeert, het vet- en koolhydraatmetabolisme normaliseert en zorgt voor het normale verloop van veel soorten metabolisme, waaronder energie. Compenserende oplossing (tonische lotion) geeft de huid zachtheid, gladheid, uitstraling.

Actieve ingrediënten: natuurlijke extracten van citroen en sinaasappel, een complex van vitamine A, E, H, C.

Toepassing: gebruikt om de pH te versterken en te herstellen. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Lotion Moussante Peau Grasse

Schuimende lotion voor de vette huid reinigt de huid diep, emulgeert overtollig talg van het huidoppervlak. Het voert de kanalen van de talgklieren af ​​en voorkomt de vorming van comedo. Het wordt gebruikt om een ​​vette huid te reinigen, huid met hyperfunctie van de talgklieren. Licht zure pH voorkomt overmatige alkalisatie van de huid en de groei van schadelijke bacteriën.

Actieve componenten: oppervlakteactieve stof, aminozuren, glycerine.

Toepassing: breng een kleine hoeveelheid reinigingsschuim aan op het gezicht en de nek met massagebewegingen, spoel grondig met water. Niet gebruiken voor ogen en lippen. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Lotion Moussante Douce

pH-neutrale lotion voor een diepe reiniging van de droge en gevoelige huid. Reinigt de huid voorzichtig en grondig en verwijdert make-up van het gezicht.

Bevat eiwitten die de huid beschermen tegen uitdrogen en een samenstelling van in water oplosbare en in vet oplosbare oppervlakteactieve stoffen die zorgen voor een goede huidreiniging. Laat een fris gevoel achter.

Veroorzaakt geen irritatie en roodheid van de huid. Schuimende lotion voor de droge en gevoelige huid geschikt voor dagelijks gebruik. Hypoallergeen.

Toepassing: breng een kleine hoeveelheid reinigingsschuim aan op het gezicht en de nek met massagebewegingen, spoel grondig met water. Veeg je gezicht af met tonic. Niet gebruiken voor ogen en lippen.