Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Perfection Line Ogenverzorging 
'Ogen spreken boekdelen'


Met onze ogen observeren wij de wijde wereld, maar door onze ogen laten wij ook veel van onszelf zien. Ogen verraden veel, zowel van onze innerlijke als van onze uiterlijke schoonheid.

Fabelle Alexandre heeft een serie producten ontwikkeld om uw ogen en het weefsel eromheen te vervolmaken. Deze oogprodukten zijn onder andere geschikt voor de behandeling van:

  • vochtarme oogleden
  • wallen rondom de ogen
  • rimpels rondom de ogen
  • donkere kringen rond de ogen

Uw schoonheidsspecialist(e) kent de technieken om uw ogen effectief te behandelen. Vraag hem/haar naar nadere informatie over de Alexandre Fabelle oogbehandeling.

Eye Gel mask
oogmasker tegen wallen

Eye Gel Mask is een bijzonder masker, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen, dat voorkomt dat het weefsel teveel vocht vasthoudt. De actieve kruidencombinatie heeft een sterk verkoelende werking. Door dit koelingseffect zal het bloed in de diepere vaten gaan stromen, waardoor het lymfevocht gemakkelijker kan worden afgevoerd. 

Eye Gel Mask wordt bij thuisgebruik gecombineerd met Fabulous Eye Gel. Het masker dient elke ochtend 8 minuten of zo vaak als men het nodig acht te worden aangebracht.

Fabulous Eye Gel
ooggel voor de gevoelige huid

Fabulous Eye Gel is de dagelijkse oogverzorging voor eenieder die zijn of haar ogen sprekend mooi wil houden. Deze elastische en zeer zachte ooggel heeft een drieledige werking:

  • het werkt kalmerend en verzacht hierdoor het gevoelige weefsel rondom de ogen;
  • dagelijks gebruik van deze ooggel maakt het weefsel rondom de ogen compacter, zodat de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Een stevige huid is niet alleen gemakkelijk om probleemloos make-up aan te brengen, maar vormt tevens de beste preventie tegen de vorming van lijntjes;
  • het helpt wallen en opgezette oogleden te voorkomen.

Fabulous Eye Gel is een prima basis voor een perfecte maquillage rondom de ogen. 's Ochtends aanbrengen. Bij droge ogen huid 's avonds afwisselen met Alexandre Fabelle Eye Cream.

Eye Cream Mask
effectief voedend oogmasker

Eye Cream Mask is een uiterst effectief oogmasker dat ondanks zijn zeer hoge concentratie aan actieve bestanddelen niet irriteert of allergiën oproept. Dit masker bevat 10% collageen en een nieuw ontwikkelde formule van essentiële oliën.

Eye Cream Mask helpt vooral wanneer het weefsel rondom de ogen droger begint te worden. Dit oogmasker is een ware weldaad voor de ogen, een weldaad die eigenlijk niemand zichzelf zou mogen onthouden. Dit masker hoeft men niet af te wassen. Bij voorkeur 's avonds, voor het slapen, mesdik aanbrengen en 1 cm. van de oogwimpers verwijderd houden.

Fabulous Eye Cream
beschermende oogcrème

Fabulous Eye Cream is een zachte oogcrème die de huid beschermt en versterkt. Dit oogprodukt doet bij dagelijks gebruik lijntjes vervagen. Het geeft een mooi verzorgd aanzien en houdt het delicate weefsel rondom de ogen soepel maar ook compact.
Fabulous Eye Cream bevat een uniek algenextract dat eventuele irritaties opheft. In combinatie met wekelijks gebruik van Eye Cream Mask vormen deze producten de ideale verzorging van eenieders kostbare ogen. Naast algen bevat het ook een oesterextract uit de Stille Zuidzee. 
Zowel 's ochtends als 's avonds aanbrengen op een schone huid.

Refirming Eye Gel
versterkende ooggel

Refirming Eye Gel is een hoogwaardige gel die speciaal voor de wat rijpere huid is ontwikkeld. Dit unieke oogverzorgingsproduct gaat effectief lijntjes tegen en geeft de huid direct haar spankracht terug.

Refirming Eye Gel moet 's ochtends dun worden aangebracht en kan - bij voorkeur 's nachts - worden afgewisseld met Fabulous Eye Cream.
Deze speciale gel bevat kleine vetbolletjes die de huid voeden en zacht maken. 's Ochtends aangebracht maakt het de verslapte huid de hele dag strak.

Lotion Bi-Phasil

Deze oogreiniging bestaat uit twee fasen: een waterfase (donke blauw) en een oliefase ( lichtblauw). De lotion combineert de voordelen van een ooglotion op waterbasis (snel en vetvrij) met de voordelen van een oliereiniging (grondige reiniging, verzachtend en weefselherstellend).

Lotion Bi-Phasil is dé reiniging voor waterproof mascara. Het maakt droogtelijntjes minder zichtbaar en maakt het weefsel rond de ogen heerlijk zacht. Lotion Bi-Phasil irriteert de ogen niet en laat geen waas op de ogen achter.
N.B.: Goed schudden voor gebruik!

Eye Make-up Remover

Dit is een snelle, vetvrije oogreiniging, speciaal voor jonge mensen. 

Verwijdert mascara, oogpotlood en oogschaduw. Na het reinigen blijft een mooie, droge huid achter.

Oedeem Eye Liquid serum


 Serum voor de ogen 15 ml


Eye Mask Powder
Vita Visage Ampul

geschikt voor alle huidtypen

Vita Visage Ampul heeft een normaliserend en stimulerend effect. Bevat vitamine A, B5, C, E, F, H en hydroxyzuren. Verzadigt de huid met sporenelementen, aminozuren en vitamines. Vitamine A bevordert celvernieuwing en regeneratie. Vitamine C stimuleert de collageensynthese, versterkt de vaatwand, heeft een stimulerend en tonisch effect, vitamine E verbetert de metabole processen, beschermt tegen oxidatie en verjongt de huid. Vitamine H normaliseert de werking van de talgklieren. Hydroxyzuren hydrateren, hebben een gunstig effect op de conditie van de poriën en geven de huid glans. Op planten gebaseerde cytokines reguleren de reactie van de huid op externe stimuli en dragen bij aan de lancering van zijn eigen beschermende mechanismen, stimuleren celvernieuwingsprocessen in de huid.

Actieve ingrediënten: citroenextract, lanolinederivaten, vitamine A, E, C, H, polyosen, niacinomide.

Toepassing: aanbrengen op de huid voor massage of gebruik van een masker. Gebruikt als een actieve oplossing voor ionisatie, negatief geladen. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Collagen Lifting Eye Mask

Het Collagen Lifting Eye Mask is zeer rijk aan collageen- en jojoba-oliën. De samenstelling van dit masker zorgt ervoor dat de huid strakker, compacter en frisser aanvoelt. Het heeft een merkbaar effect; de huid wordt steviger en voelt koeler aan.


Collagen Hydratante Eye Mask

Collagen Hydratant Eye Mask is een membraanmasker dat aloë vera en jojoba-oliën en vooral veel jong collageen bevat. Het verouderingsproces vindt voornamelijk plaats in het bindweefsel, het collageen van het corium.
Collagen Hydratant Mask helpt de huid flexibel collageen aan te maken en voorkomt verknoping. Als het collageen van de huid flexibel is, niet verknoopt, kan het vocht opnemen. Collagen Hydratant Mask helpt de elasticiteit van het huidcollageen te behouden en te produceren. De andere ingrediënten zorgen voor het benodigde vocht.