Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Perfection Line Maskers


Skin Lift Mask Set

 

 

Skin Lift Mask is een cosmetische Facelift voor het gelaat en de hals op basis van vitaminen in combinatie met natuurzuivere Aloë Vera. Het masker spant de huid niet alleen tijdens, maar ook na de behandeling. De uitgebalanceerde vitamine formule geeft door een unieke wisselwerking met de Aloë Vera al na de eerste behandeling een zeer duidelijk waarneembaar resultaat, de voorheen verslapte huid is nu veel compacter geworden, ze heeft haar veerkracht terug en voelt bovendien heerlijk zacht aan. Vraag de behandelingsfolder.

Deze set bestaat uit:
Lifting Liquid
Spanning Powder
Serum Bio-actif
Gel Hydratant 


Quick Mask

3 minuten masker

voor de gecombineerde, vette en acne huid

voor de gecombineerde, vette en acne huid
3 minuten masker
Quick mask is een masker dat je 's morgens opdoet voordat je je gezicht gaat wassen. Zo neemt Quick Mask de afvalstoffen op die je huid 's nachts produceert. En Quick Mask trekt het teveel aan vet uit de huid, daardoor wordt de huid mooi mat! Voortaan geen last meer van een glimmende neus of glanzende make-up. 

Blue Mask

voor de gevoelige, acne, en couperose huid


Blue Mask is voor elke huid die uit balans is. Ook voor Couperose geeft dit masker/crème heel goede resultaten. De huid wordt snel rustig.

Blue Mask is rijk aan vitamine PP dat de bloedvaten verstevigt en bevordert de doorbloeding in de diepte. De doorbloeding bevorderen is ook goed voor een vette huid. Blue Mask lijkt vettig maar geeft bijna geen vetten af aan de huid. Dun opgebracht werkt het als een crème. Dik opgebracht werkt het als een masker.

Hydra Mask

voor de normale, droge en rijpe huid

Hydra Mask is een romig masker op basis van collageen. Het brengt in korte tijd de vochtbalans in de huid in evenwicht. Droge delen in het gelaat of hals worden weer zacht en glad.


Hydra Mask is een uniek masker dat licht masserend wordt aangebracht. Het hoeft niet met water te worden verwijderd, even afdeppen met een tissue is voldoende. 's Avonds voor het slapen aangebracht mag het zelfs de hele nacht op de huid blijven. 's Ochtends ziet u het resultaat: een mooie, zachte en soepele huid.

Fruit Acid Mask A.H.A.


voor de rijpe en acne huid


Fruitzuur masker. Dit masker absorbeert dode huidcellen, geeft een heldere tint aan de huid terug, het doet vermoeide trekken verdwijnen, maakt lijntjes minder diep, vermindert littekens van acne en maakt de huid zacht.  

Vitamine Masker

voor alle huidtypen

Masker dat rijk is aan Vitamine A, E, B-complex. 

  • reinigend en verfrissend
  • heeft een voedende en vochtinbrengende werking
  • herstelt de huid en voorkomt infectie

Vooral pubers of mensen met onreine huid met pukkels en mee-eters hebben hier baat bij.
Actieve ingrediënten: 

  • Simmondsia Chinensis Seed Oil = Jojoba olie: rijk aan vitamine E en B-complex
  • Helianthus annuus seed oil: = zonnebloemolie is een geweldige bron van vitamine E, rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten, en is effectief voor de bestrijding van acne, ontsteking, algemene roodheid en irritatie van de huid. Zonnebloemolie heeft verzachtende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huid vocht vasthoudt. Het biedt ook voordelen zoals het verminderen van ontstekingen, het aanvullen van de huidbarrière.
  • GLYCINE SOJA OLIE = Het is afgeleid van soja-aminozuren en is rijk aan eiwitten, mineralen en vitamines, vooral vitamine E. Het is verzachtend en vochtinbrengend.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA WORTEL EXTRACT = rijk aan caroteen en vitamine C Het extract bevat retinol, dat de huid zacht en elastisch houdt en stevigheid toevoegt.