Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Hydrasun



Hydraterende en verzorgende crème voor alle huidtypen, inclusief gevoelig. Het heeft een langdurige actie. De basis van het medicijn zorgt voor een goede penetratie van de actieve ingrediënten in de huid, vernietigt de vloeibare kristalstructuur van epidermale lipiden niet. De crème verzacht, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, geeft zijdezachtheid en uitstraling, bevordert regeneratie. Bevochtigt diep, activeert cellulair metabolisme, reguleert de werking van de talgklieren. De huid wordt na gebruik gezond. Het wordt elastisch, elastisch. Ook aanbevolen na blootstelling aan de zon of onder kunstmatige UV-straling.

Actieve componenten: 5% oplosbaar collageen, glucose, fructose, ureum, allantoïne, salicylzuur.

Toepassing: het wordt gebruikt voor massage, in de Plastitermy, Ionitermy-programma's als laatste crème. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Hema

Een speciale crème voor elk huidtype, is bedoeld voor het voorkomen en corrigeren van vaatproblemen en rosacea. Cacaoboter heeft een verzachtend, hydraterend en genezend effect op de huid, heeft hoge antiallergene eigenschappen. Kupuasu-olie dringt langzaam in de huid door en biedt een lang biologisch actief effect, bevat onverzeepbare fytosteroïden die op cellulair niveau werken en de balans en activiteit van lipiden in de oppervlaktelaag van de huid reguleren. Camellia-olie verhoogt de barrière-eigenschappen van het stratum corneum, wordt met succes gebruikt om de normale waterbalans in elke huid te behouden, het stimuleert ook de productie van collageen in de huid en heeft samen met borage-olie (hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren) een verjongend en tonisch effect, draagt ​​al bij aan het voorkomen van rimpels en gladmakende stoffen beschikbaar. Tannines (in toverhazelaar-extract) hebben een samentrekkend en antibacterieel effect, voorkomen het ontstaan ​​van ontstekingen. Een angioprotectief middel, een derivaat van routine, werkt voornamelijk op capillairen, waardoor de permeabiliteit en ontstekingsreacties worden verminderd.

Actieve ingrediënten: cacaoboter, gewone hazelolie, camelia-olie, cupuasu-olie, toverhazelaar-extract, medicinale borage-olie, bittere sinaasappelolie, cafeïne, rutine, guaiazulen.

Toepassing: het wordt gebruikt voor massage, in de Plastitermy, Ionitermy-programma's als laatste crème. Thuis: voor dagelijks gebruik.

 Seborsysteme

Hypoallergene, reinigende en normaliserende crème voor vette, problematische, gecombineerde huid met ontstekingselementen en vergrote poriën. Salicylzuur heeft een keratolytisch en antiseptisch effect, vergemakkelijkt de verwijdering van comedonen en voorkomt het opnieuw vormen daarvan. Het beïnvloedt het proces van talgafscheiding, opent de kanalen van de talgklieren, egaliseert de huidskleur en activeert het vernieuwingsproces. Boorzuur beperkt de groei van bacteriën die ontstekingen veroorzaken. Keratolytische zwavel opent de kanalen van de talgklieren, lost de infiltraten op. Vitamine F verzadigt de huid met een complex van essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren, speelt een rol bij de vorming van de epidermale barrière, beïnvloedt de voedingsprocessen en het herstel van de huid. Zinkoxide, titaandioxide reguleren de afscheiding van talgklieren, hebben een bacteriedodend effect, hebben matterende eigenschappen. Vitamine B6 is betrokken bij het metabolisme van aminozuren die nodig zijn voor eiwitbiosynthese, normaliseert het lipidenmetabolisme. Alantoïne verzacht, hydrateert, bevordert wondgenezing en vernieuwing van epidermale cellen.

Actieve ingrediënten: titaniumdioxide, zinkoxide, zwavel, vitamine B6, vitamine F, allantoïne, boorzuur en salicylzuren.

Toepassing: in professionele verzorging massagecrème om de procedure te voltooien. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Olissim


Zachte voedende crème Olissim (Bio) met een uitgesproken verzachtend, hydraterend, antioxiderend effect voor de droge, gevoelige, geïrriteerde huid met een neiging tot schilfersvorming en roodheid. Het complex van verzachtende middelen en zoete amandelolie herstellen, versterken de lipidebarrière van het stratum corneum. Deze crème voedt de huid, kalmeert, vermindert irritatie, verbetert de microcirculatie.

Het hoge gehalte aan stoffen die metabolische processen in de cellen van de opperhuid en dermis stimuleren, het gebruik van crème voor de huid met ernstige droogheid is daarom aan te raden.

Actieve ingrediënten: zoete amandelolie, extracten van soja, linde, korenbloem, vitamine A, E, F, zeecollageen, allantoïne.

Toepassing: voor de massage, in de Plastitermy, Ionitermy-programma's als eindcrème. Thuis: voor dagelijks gebruik.

Intensim

Intensieve anti-aging en voedende crème met collageen 10% heeft een liftend en herstructurerend effect op de huid van het gezicht. Maakt de huid glad, vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe rimpels.

Bevat een complex van stoffen die de hydratatie van de huid regelen: zeecollageen, fructose, aminozuren. Het complex voorziet de huid van de nodige hoeveelheid vocht, verbetert het vermogen van de huid om water vast te houden en zorgt ook voor langdurige hydratatie (herstelt de epidermale barrière), waardoor waterverlies wordt verminderd. De actie van elke component wordt verbeterd in combinatie met andere. De huid wordt elastischer en veerkrachtiger.

Intensieve verzorging heeft een krachtig anti-verouderend effect op de rijpe huid - verstevigt, hydrateert, maakt glad, verzacht irritaties.

Actieve ingrediënten: 10% in water oplosbaar collageen, soja-eiwitten, aminozuren, glucose, fructose, amandelolie, vitamine E, pyridoxine.