Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Lait demaquillant doux 250 ml met pompje

sensitive cleansing milk

Lait Doux is een zeer zachte reinigingsmelk die uw huid niet uitdroogt of trekkerig maakt. Deze heerlijk aanvoelende lait verwijdert moeiteloos make-up en alle andere onzuiverheden, terwijl de pH van de huid onaangetast blijft.
Lait Doux dankt haar bijzondere eigenschappen onder andere aan Aloë Vera en natuurlijke hydrofiele oliën, waardoor het noch vet noch plakkerig aanvoelt.
 
Lait Demaquillant Doux is een volle reinigingsmelk die met roterende bewegingen wordt aangebracht. De massagegrepen kunnen tijdens het reinigen meteen worden uitgevoerd. Lait Demaquillant Doux verstopt de poriën niet ook hoeft men niet bang te zijn voor irritatie of roodheid.
Met vochtige maskersponsjes, warmte compressen of met tissues wordt de reinigingsmelk gemakkelijk van het gezicht verwijderd. Na het reinigen wordt Lotion Fraiche gebruikt.

Lotion Fraiche

balancing lotion

Lotion Fraiche gebruikt u altijd direct na het reinigen, want deze lotion neemt de resten van Lait Doux weg en brengt uw huid tot rust.
Lotion Fraiche bereidt de huid voor op het opnemen van de verzorgende crèmes, hetgeen het rendement van de dagelijkse huidverzorging aanzienlijk verhoogt.

Lotion Fraiche werkt verzachtend en herstelt de negatieve invloeden van het vaak veel te harde leidingwater. Dit mede dankzij verschillende bloemenextracten (onder andere melisse).
 

Lotion Bi-phasil


Lotion Bi-phasil
Deze oogreiniging bestaat uit twee fasen: een waterfase (donke blauw) en een oliefase ( lichtblauw). De lotion combineert de voordelen van een ooglotion op waterbasis (snel en vetvrij) met de voordelen van een oliereiniging (grondige reiniging, verzachtend en weefselherstellend).
Lotion Bi-Phasil is dé reiniging voor waterproof mascara. Het maakt droogtelijntjes minder zichtbaar en maakt het weefsel rond de ogen heerlijk zacht. Lotion Bi-Phasil irriteert de ogen niet en laat geen waas op de ogen achter.
N.B.: Goed schudden voor gebruik!

Eye make-up Remover

Een snelle, vetvrije oogreiniging, speciaal voor mensen die lenzen dragen en degenen die van een vetvrije reiniging houden. Verwijdert snel mascara, oogpotlood en oogschaduw. 


In deze gel zijn rode algen verwerkt, je zou denken dan zal het wel een roze of een rode kleur hebben. Maar nee, het is een transparante substantie die door het Sorbitol en de algen heel zacht is, en de oogmake-up snel doet oplossen, zodat je het eenvoudig kan wegnemen.

                                                                  Na het reinigen blijft er een mooie, droge huid achter.

Hydra Mousse

gel demaquillant

Deze volle en snel schuimende reinigingsgel wordt door middel van water geactiveerd waardoor de gel gemakkelijk make-up verwijdert. Door het hydrofiele karakter van Hydra Mousse is het eenvoudig met water af te wassen.
Hydra Mouse bevat geen schadelijke alkalische zepen. Het houdt de pH-waarde van de huid intact. Hydra Mousse is heel geschikt voor de gecombineerde en vette huid.
Hydra Mousse is zo niet geschikt voor de zeer droge huid.


Gentle Face Brush

Als men het borsteltje gebruikt bij de dagelijkse reiniging zullen de poriën schoner worden, de doorbloeding wordt bevorderd, en de crèmes worden beter opgenomen. Het zijden borsteltje heeft ronde toppen en irriteert de huid niet.

Pas het 3 stappen systeem van Alexandre Fabelle toe:
Reinigen met de melk
Hydra Mousse met het borsteltje
Lotion Fraiche (nadat de Hydra Mousse is weggewassen)
Het borsteltje kan ook alleen met één van de reinigingsproducten worden gebruikt.

Oily Skin Treatment

Reinigingslotion

Oily Skin Treatment is een lotion die grondig reinigt tot diep in de poriën. Het produkt werkt sterk desinfecterend, zonder de huid schraal te maken.

Oily Skin Treatment reinigt zeer grondig. De lotion heeft een sterk antiseptische werking tot diep in de poriën. Dankzij de unieke actieve bestanddelen stimuleert het de doorbloeding en maakt het de talg in de poriën geleidelijk los. Hierdoor kan het de talg en de eventuele ontstekingen de huid gemakkelijker verlaten.