Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Oogverzorging


'Ogen spreken boekdelen'
Met onze ogen observeren wij de wijde wereld, maar door onze ogen laten wij ook veel van onszelf zien. Ogen verraden veel, zowel van onze innerlijke als van onze uiterlijke schoonheid.

Uw schoonheidsspecialist(e) kent de technieken om uw ogen effectief te behandelen. Vraag hem/haar naar nadere informatie over de Alexandre Fabelle oogbehandeling.


Caviar Eye Cream

voor de normale en droge huid

Caviar Eye Cream is ontwikkeld om het meest beweeglijke en meest tere deel van het gezicht te beschermen. Het maakt de huid glad en de hydraterende werking is opmerkelijk.

Het caviar-extract bevat vele vitaminen, mineralen en proteïnen. De amandel en eterische oliën hebben een stimulerende werking. De proteïnen helpen om rimpels en het verslappen van het weefsel te voorkomen. Reeds ontstane lijntjes worden minder zichtbaar.
's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid. De romige crème wordt onmiddelijk geabsorbeerd en biedt een doorlopende bescherming.
Een echte topper onder de oogcrèmes.

Special Eye Cream

voor de normale en droge huid


Special Eye Cream
bevat proteïnen en oplosbaar collageen die de vermoeide huid rond de ogen verzorgen en donkere kringen geleidelijk verminderen terwijl u rust.

Door de actief werkzame bestanddelen wordt uw uitraling jonger en krachtiger. Verzorgt uw huid terwijl u slaapt.
Speciaal Eye Cream activeert de doorbloeding in de diepere huidlagen. De vitaminen en mineralen vangen vrije radicalen en zetten tot celvernieuwingen aan. Het helpt mee om de kleine fijne adertjes gezond te houden. Omdat bij blauwe kringen de microcirculatie gestoord is en de huid daardoor minder van de belangrijke stoffen kan opnemen, helpt Special Eye Cream de huid d.m.v. de hoogwaardige rijk voorziene ingrediënten in goede conditie te houden.

Whitening Eye Cream

voor de normale en droge huid


Whitening Eye Cream
van Alexandre Fabelle heeft een speciale formule ontwikkeld voor donkere kringen onder de ogen. Deze formule voorkomt dat de melanine zich verspreidt onder de ogen. De crème bevat natuurlijke kruiden extracten die fijne lijntjes verminderen en het verstevigt de huid rondom de ogen.


Younger Looking eye Cream 

voor de zeer droge huid en rijpe huid
Younger looking eyecream

  • bestrijdt ouderdomsverschijnselen en vervaagt lijntjes en rimpels tot 30% en geeft de huid een jonge vitale uitstraling.
  • verstevigt de huid en hals.
  • is samengesteld uit 100% natuurlijke werkzame grondstoffen en bevat ook Alexandre Fabelle caviar en etherische olïencomplex.
  • de speciale werkstoffen en de natuurlijke actieve grondstoffen maken de expressielijnen gladder, verjongen de gezichtstrekken en ondersteunen de activiteit van de andere ingrediënten.
  • heeft een zeer effectieve reinigende werking.